İSTANBUL / SANCAKTEPE - 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Sancaktepe İşkur tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik Meslek Seçiminin Önemi konulu bir seminer verildi. Semineri veren Sayın Fatih KAYACIK'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 11.30'da 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim. Genel kurul sonrası öğretmenlerimiz velilerimizle veli toplantısı yapacaktır.

Saygılarımızla.

Mrt

18 Aralık Dünya Arapça Günü kapsamında Arapça Öğretmenimiz Yeşim CANDAN okulumuzda çeşitli etkinlikler yapmıştır.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazanın gelişin öğrencilerimizle birlikte coşku ile karşılamak, Ramazanın ruhunu öğrencilerimize yaşatmak için okulumuzda bazı etkinlikler düzenledik. Bu kapsamda ;

1-Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

2- Bilgi Yarışması (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Matematik konularından)

3-Ezbere Şiir Okuma Yarışması (Zulmü Alkışlayamam, Bizim Şarkımız, Tohum Saç, Destan, Dua, Büyük Doğu, Birlik şiirleri)

Sancaktepe Müftümüz Sayın Ertuğran Mehmet SOYLU'yu ziyaret ettik.