İSTANBUL / SANCAKTEPE - 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliği yapıldı. Ayrıca pano çalışması gerçekleştirildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında "Deyim ve Atasözü Görselleştirme" çalışması yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında "Bul Bakalım" etkinliği yapıldı.

Şbt

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları başladı. Başvurular 13 Şubat 2024 - 01 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular için okulumuza müracaat edebilirsiniz.

Ock

Dilimizin Zenginginlikleri Projesi kapsamında Çocuk Şiirleri Antolojisi ve Memleket Şiirleri Antolojisi kitaplarınadan afiş tasarımı yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginginlikleri Projesi kapsamında aylık pano çalışması yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ''bilen oturur'' etkinliği yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tanıtım etkinliği yapıldı.

Dilimizin Zenginginlikleri Projesi kapsamında aylık pano çalışması yapıldı.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Mekezini gezdik. Uzay Haftası konulu çeşitli deney ve etkinliklere katıldık. Katkılarından dolayı Fen Bilgisi Öğretmenimiz Nurşafak ÇAKIR'a, Arapça Öğretmenimiz Yeşim CANDAN'a, Rehber Öğretmenimiz Zeynep Büşra KALELİ'ye ve Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Merkezi görevlilerine teşekkür ederiz.